Tender verhuisadviesdienst ter bevordering doorstroming woningmarkt

In de gemeente Utrecht is een tekort aan sociale huurwoningen. Er is meer vraag naar sociale huurwoningen dan dat er (corporatie)aanbod is of vrijkomt. Er is met name behoefte aan grote sociale huurwoningen. Deze woningen worden regelmatig bewoond door één of twee huurders op leeftijd die graag naar een kleinere toegankelijke woning willen verhuizen maar zo’n verhuizing niet helemaal overzien. Door deze groep huurders te begeleiden naar een passende woning, komen er grote sociale huurwoningen vrij en ontstaat er doorstroming.

Hiertoe hebben de gemeente en de Utrechtse woningcorporaties de adviesdienst ‘de verhuisadviseur’ ontwikkeld. De gemeente wil deze adviesdienst uitbesteden. Geïnteresseerde partijen kunnen inschrijven op een tender. Via onderstaande link ontvangt u meer informatie.

Hieronder de link naar TenderNed:

https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/172475