Het Utrechts Woondebat

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan! De Utrechtse woningcorporaties willen graag weten wat de lokale politiek van plan is om te doen aan het enorme woningtekort in de stad en de achteruitgang van sommige wijken. Welke plannen er zijn op het gebied van verduurzaming en war er wel of niet gaat gebeuren in polder Rijnenburg. Daarom organiseerden wij ook dit jaar weer een Woondebat. De debatleiding en opname van deze editie werden verzorgd door RTV Utrecht. Kandidaat-raadsleden van 11 partijen gingen met elkaar in debat en werden daarbij inhoudelijk ondersteund door vertegenwoordigers van de woningcorporaties.

Het Utrechts Woondebat wordt uitgezonden in het weekend van 5 en 6 maart door Ustad en RTV Utrecht.

 

UStad

Zaterdag 5 maart 2022 om 11:00, 15:00 en 20:00 uur

Zondag 6 maart 2022 om 11:00, 15:00 en 20:00 uur

 

RTV Utrecht

Zondag 6 maart: 14:00 uur